Öne Çıkanlar Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi Karaköprüde sıkışmalı kaza Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor 1 yaralı Başkan Beyazgül

Bu haber kez okundu.

Gök Büyükşehir Belediye Başkan Adayı

Şanlıurfa AK Parti eski Milletvekili Prof Dr. Abdulkerim Gök Şanlıurfa Büyükşehir Belediye başkan aday adaylığı için müracaat edecek

Prof Dr Abdülkerim Gök kimdir?

Prof Dr. Abdulkerim Gök 1970 yılında Şanlıurfa'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini burada tamamladı. 1994 yılında Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümü'nden mezun oldu. Mezuniyetini takiben bir süre bir kamu bankasında uzman yardımcılığı görevinde bulundu.

1996 yılında Harran Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümü'nde Araştırma Görevlisi olarak akademik hayata adım attı. 1997 yılında lisansüstü eğitimini tamamlamak üzere Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde göreve başladı. 1998 yılında "Türkiye'de Sosyal Güvenlik Sisteminin Yapısı ve SSK Uygulaması Örneği" konulu tezi ile yüksek lisans, 2002 yılında da "Bölgelerarası Dengesizliklerin Giderilmesinde Maliye Politikasının Rolü ve GAP Örneği" konulu tezi ile de doktorasını tamamlayarak aynı yıl Harran Üniversitesi'ndeki görevine Y. Doç. Dr. olarak başladı.

Bu tarihten itibaren, Harran Üniversitesi'nde İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Vekilliği/Yardımcılığı, Sosyal Bilimler Enstitüsü Yönetim Kurulu Üyeliği/Müdür Vekilliği, Senato Üyeliği, Üniversite Yönetim Kurulu Üyeliği, Çalışma Ekonomisi Bölüm Başkanlığı, Maliye Bölümü Başkan Yardımcılığı, akademik kurullar, jüri üyelikleri gibi birçok farklı alanda akademik ve idari görevlerde bulundu. Bunların yanında, birçok dergide editörlük ve hakemlik görevinde bulunan Gök’ün, hakemli dergilerde yayınlanmış bir çok makalesinin yanında, sempozyum, panel, seminer vb. oturumlarda çok sayıda bildiri sunmuştur.

Akademik hayattaki başarı ve tecrübesini, Şanlıurfa'daki diğer alanlarda sürdüren Gök, 2004-2005 yıllarında Şanlıurfa Belediyesi'nde Sosyal APK, Mikro Kredi, Gıda Bank konularında fahri danışmanlık, Şanlıurfa Yoksulluk ve İşsizlikle Mücadele Derneği'nin kuruluşu, Türkiye Kızılay Derneği Şanlıurfa Şubesi Yönetim Kurulu Üyeliği, Şanlıurfa Valiliği İl İstihdam Kurulu Üyeliği'nin yanında birçok sivil toplum kuruluşuna fahri danışmanlık yaptı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49