Öne Çıkanlar Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi Karaköprüde sıkışmalı kaza Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor Başkan Beyazgül 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Göğsünden Bıçaklanan Kadın Öldü
Şanlıurfa’da 2 çocuk annesi kişi yada kişiler tarafından evinde göğsünden bıçaklanarak öldürüldü. İddiaya göre evde 100 bin TL ve çok sayıda çalındığı öğrenildi.
Olay Eyüp Nebi Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, sabah erken saatlerde İsmail G.’ye ait eve giren kişi yada kişiler, evde bulunan Halime Güzel’in boyunda bulunan kasanın anahtarı almak için tartışmaya tutuştu. Halime G. ile kavgaya tutuşan kişi yada kişiler yanında bulundurdukları bıçak ile Halime G.’ye saldırdı. Göğsünden ve vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklanan Halime G. olay yerinde hayatını kaybederken, şahıslar, 2 çocuk annesi Halime G.’nin boyunun da bulunan anahtarı alarak, kasayı açtıktan sonra içerisinde bulunan 100 bin TL ve çok sayıda altını alarak kayıplara karıştı. Mahalle sakinlerinin durumu fark etmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri çağırıldı. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemleri alırken, sağlık ekipleri, yaptıkları inceleme sonrası Halime G.’nin hayatını kaybettiğini tespit etti.
Ticaret borsasında Esnaf olan  ve 4 eşi bulunduğu iddia edilen İsmail Güzel ise böbreğinden rahatsız olduğu Gaziantap’te hastanede tedavi altında olduğu belirtildi.
Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Cenaze Şanlıurfa Ahmet Akif İnan araştırma hastanesinde yapılacak otopsinin ardından ailesine teslim edileceği öğrenildi.
Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49