Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Başkan Beyazgül Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Göbeklitepe’de balon turları başlayacak

Geçen yıl Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 2019 yılının ‘Göbeklitepe yılı’ ilan edilmesiyle Şanlıurfa yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı oldu.

Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesinde yer alan Göbeklitepe, 12 bin yıllık geçmişiyle ziyaretçilerin ilgisini son 3 senedir hızla çekmeyi başardı. Ağırlığı 40 tonu bulan ve ‘’T’’ şeklindeki dikilitaşlardan oluşan Göbeklitepe, dünyada bilinen en eski inanç merkezi olmasının yanı sıra, dünyaca ünlü yapım şirketlerinin de ilgisini çekerek bazı dizilere konu oluyor.

Göbeklitepe'de turizm amaçlı sıcak hava balonu test uçuşları başladı. Test uçuşlarına başlanan Göbeklitepe'de, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Vali Yardımcıları Şahin Aslan ve Metin Esen'in de katılımıyla tanıtım uçuşuna katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49