Öne Çıkanlar Karaköprüde sıkışmalı kaza Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi 1 yaralı Başkan Beyazgül

Bu haber kez okundu.

Göbeklitepe Ziyarete Kapatılıyor
Urfa’da MÖ. 10.000 yani günümüzden 12.000 yıl öncesine tarihlenen Çanak Çömleksiz Neolitik Dönem’e ait bir inanç merkezi olan Göbekli Tepe, Doğuş Grubu’nun öncülük ettiği proje kapsamında daha önce üstü kapatıldı. Göbeklitepe’nin daha iyi korunabilmesi ve bir turizm merkezi haline gelmesi için üst beyaz çatısında yenileme çalışmalar nedeniyle 8 Ekim itibariyle 2 hafta süreyle ziyarete kapatılacağı belirtildi.
Vatandaşlar ise turist mevsimi nedeniyle çatının Kasım ayında kapatılması daha uygun olacağını Havaların güzel geçmesi ile Kentte gelen turistlerin ziyaret listesinde bulunan Göbeklitepe'nin 8 Ekim'de değil de turist sayısını düştüğü Kasım ayında yenileme çalışmasının yapılmasının daha uygun olacağını belirtiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49