Öne Çıkanlar Başkan Kuş: Geleceğe bırakacağımız en büyük miras Türkiye Cumhuriyetidir ibrahim ont Akabede araç takla attı Şanlıurfalı Kadınlar Kudüse Sahip Çıktı Urfada Parmağına Cıvata Sıkışan Çocuk Kurtarıldı

Bu haber kez okundu.

Göbeklitepe Yarı Maratonu ve 10K koşusu yapıldı

Türkiye Atletizm Federasyonu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü organizasyonuyla düzenlenen Uluslararası 6’ıncı Göbeklitepe Yarı Maratonu yoğun ilgi gördü. Şanlıurfa Müzesi önünde, yurtiçi ve yurtdışından yarış için bir araya gelen 500 sporcu, startın verilmesiyle birlikte kıyasıya mücadele etti. 10 kilometrelik yarı maratonunda dereceye girenlere ödülleri protokol üyeleri tarafından verildi.

Göbeklitepe Yarı Maratonu ve 10 Kilometre Koşusu sonucunda yarı maratonda ve 10 kilometre koşusunda ilk 3’e giren sporculara toplamda 12 bin TL para ödülü verildi.

Yarı maratonun sonunda, büyük erkekler ve büyük kadınlar kategorisinde 1’inci olan sporcular bin 500’er Türk Lirası, 2’nci olan sporcular bin 250’şer Türk Lirası, 3’üncü olan sporcular ise bin TL ödül kazandı.

10 kilometre koşusu sonunda ise büyük erkekler ve kadınlar kategorisinde 1’inci olan sporculara bin TL , 2’inci olan sporculara 750’şer Türk Lirası, 3’üncü olan sporculara da 500’er TL para ödülü takdim edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49