Öne Çıkanlar Şanlıurfada Yağmur Bereketi ümgeneral Koç Şanlıurfada tesisi İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi

Bu haber kez okundu.

Göbeklitepe'nin Minik Ziyaretçisi

2019 yılı Şanlıurfa turizm yılı olarak ilan edilmesi ile birlikte Şanlıurfa 2019 yılındı turist rakorunu kırmak istiyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 2019 yılını "Göbeklitepe Yılı" olarak ilan etmesiyle birlikte Şanlıurfa'da Turist sayısında artmaya başladı.

Turizmde 2019'un "Göbeklitepe Yılı" ilan edilmesiyle gözlerin çevrildiği tarihi ören yeri, sömestr tatili ve sıcak havayı fırsat bilen yerli ziyaretçilerden yoğun ilgi görüyor.

UNESCO Dünya Kültür Miras Listesi'nde yer alan Göbeklitepe'yi ziyaret eden yüzlerce kişi, Göbeklitepe'de Neolitik döneme ait, yabani hayvan figürlü "T" biçimli dikili taşları ve tapınak kalıntılarını görme fırsatı buluyor. Bir minik çocuk ta babası ile birlikte Göbeklitepe'yi ziyaret etti

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49