Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Başkan Beyazgül Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Göbeklitepe maratonu başlıyor
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin ana sponsorluğunda Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Şanlıurfa Atletizm İl Temsilciliği’nin birlikte düzenlediği “Uluslararası 4. Göbeklitepe Yarı Maraton ve 10Km Koşusu” Göbeklitepe'den başlayarak, Halil-ur Rahman Gölü’nde sona erecek.
Spora ve sporcuya destek veren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi; Şanlıurfa’nın tarihi ve kültürel tanıtımına katkı sağlayacak olan koşu, 11 bin 500 yıllık tarihiyle Göbeklitepe ve Hz. İbrahim’in makamının bulunduğu Balıklıgöl Platosu arasında gerçekleşecek.
BÜYÜKŞEHİR ANA SPONSORLUĞUNDA
Çeşitli ülkelerden ve Türkiye’nin birçok ilinden atletin katılacağı yarı maraton, 10K ve halk koşusuna geçmişte olduğu gibi Şanlıurfalıların ve birçok bürokratın katılımı bekleniyor. Sosyal etkinlikler kapsamında gençleri spora teşvik ederek, 7’den 70’e herkesin katılacağı organizasyonda, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç'in de koşuya katılması bekleniyor. Saat 09.00 başlayacak olan 21 Km’lik Yarı maraton koşusu; Göbeklitepe'den başlayarak Şehir merkezinden Haleplibahçe’deki müze park alanında son bulacaktır. 10 kilometrelik koşusu ise saat 09.00 da Mardin Yolunun Göbeklitepe yol ayrımından başlayarak Haleplibahçe müze park alanında son bulacaktır. 5 kilometrelik halk koşusu saat 09.00 da Haleplibahçe Park alanı önünden başlayarak Balıklıgöl’den geçilerek Kapaklı pasajından geri dönülecektir. Öte yandan koşuların tamamlanmasının ardından dereceye giren atletlere ödüller verilecektir. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49