Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi sosyal medya Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı erik sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Göbeklitepe Çevresindeki Yangın Büyümeden Kontrol Altına Alındı

12 bin yıllık Göbeklitepe çevresinde bugün sabah saatlerinde başlayan yangın kısa sürede söndürüldü. Bölgede kuru otların tutuşması ve ardından rüzgarın da etkisi ile ormanlık alana sıçrayan yangına anında müdahale eden Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri ile Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri yangını söndürmesinin ardından soğutma çalışmalarını sürdürdü.

Herhangi bir ziyaret aksamasının olmadığı Göbeklitepe'ye gelerek soğutma çalışmalarını yerinde inceleyen Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdulkadir Açar, "Saat 10.30 sıralarında itfaiye daire başkanlığımıza konu ile ilgili ihbar geldi. Ardından ekiplerimiz anında olaya müdahale etti. Göbeklitepe yamacında başlayan yangın ormanlık alana ulaştığında şükürler olsun büyük kayıp vermeden sonlandırıldı. Herhangi bir tehlike artık yok. Her ihtimale karşın itfaiye araçlarımız nöbetçi olarak beklemede. Evvel akşam da oduncu pazarımızda yangın yaşanmıştı. Şükürler olsun her iki yangına da anında müdahale edilmiş ve yangınlar söndürülmüştür. Hızlı ekip çalışmalarından dolayı ekip çalışanlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Genel Sekreter Açar, Göbeklitepe'deki incelemelerinin ardından oduncu pazarına geçti. Burada esnafla buluşan Genel Sekreter Açar, esnafa geçmiş olsun dileklerini iletti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48