Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Başkan Beyazgül Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Global Yetkilileri Şanlıurfa'da Fizibilite Çalışmalarında Bulundu
Dünyanın lider naylon ve polyester iplik, kord bezi ve tek kord üreticisi olan Kordsa Global yetkilileri, yatırım fırsatlarını yerinde incelemek üzere geldikleri ilimizde, ŞUTSO Başkanı E.Sabri Ertekin’i ziyaret ederek bilgi alışverişinde bulundu.
Gerçekleşen ziyarete Vali Yardımcısı Aylin Kırcı Duman, Kordsa Global İnsan Kaynakları ve Bilgi Teknolojileri Başkan Yardımcısı Hakan Öker, Finans Direktörü Algan Uzunkol, Operasyon Başkan Yardımcısı Cenk Alper, Operasyon Direktörü Nuri Düzgören ve Karacadağ Kalkınma Ajansı Şanlıurfa Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Yunus Çolak katıldı. Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Başkanı E.Sabri Ertekin’i de makamında ziyaret ederek ilimiz hakkında bilgi aldı.
1. ve 2. OSB'deki yatırım yerlerinin incelenmesiyle başlayan Şanlıurfa ziyaretinde, hem hali hazırdaki atıl tesisler hem de 2. OSB'de yer alan altyapısı hazır uygun alanlar etüt edildi.  Daha sonra Karacadağ Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Dr. İlhan Karakoyun, İşkur İl Müdürü Necdet Karasevda, Belediye Başkanı Dr. A. Eşref Fakıbaba ziyaretleri gerçekleştirilerek bölgede yatırım ortamı ve genel anlamda Şanlıurfa hakkında bir veri çalışması yapıldı.
Yaklaşık 30 Milyon TL'yi bulacak olan ve 150 kişiye istihdam sağlaması planlan yatırım ile ilgili bölgede incelemelerde bulunan heyete,  Vali Yardımcısı Aylin Kırcı Duman,  Karacadağ Kalkınma Ajansı Şanlıurfa Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Yunus Çolak eşlik ederek bölge hakkında detaylı bilgileri paylaştı.
  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49