Öne Çıkanlar sosyal medya Şanlıurfaspor Nazili Belediyespor polis Suriyelilerin Girişimciliğe Teşviki İçin Düğmeye Basıyor 1 Ölü

Bu haber kez okundu.

Gıyabi Cenaze Namazı Kılındı
Şanlıurfa Dergah Camii önünde bugün (Cuma) cuma namazı sonrasında gıyabi cenaze namazı kılındı. Namaz Mısır ve Bangladeş gibi ülkelerde idam edilerek şehit olan Müslümanlar için kılındı. Bir grup STK üyesinin düzenlediği gıyabi cenaze namazına katılım yoğun oldu.
STK’lar adına konuşma yapan Salih Samak sözlerine ‘Memleket Katliamlarına Hayır’ diyerek başladı.
Salih Samak sözlerini şöyle sürdürdü; “ Bir asırdan beri aşsız ve sahipsiz bırakılan İslam ümmeti düşmanları tarafından akla ve hayale gelmeyen türlü tuzaklara düşürülmüş ve düşürülmektedir. Bazen düşman kendi eliyle, bazen yandaşları ile, bazen de Müslüman kılıklı cahiller eliyle Müslümanları yok etmeye çalışmaktadırlar. Cezayir, Mali, Orta Afrika, Ruhan’da Fransa, Güney Afrika da İngiliz, Çeçenistan’da Rusya, Irak ve Afganistan’da Amerika, Arakan ve Bangladeş’te Hindular, Doğu Türkistan’da Çin, Bosna’da Sırplar, Mısırda Firavun, Suriye’de Zalim Beşar Esad milyonlarca Müslümanı yok etmiş ve yok etmeye devam etmektedir” diye konuştu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49