Öne Çıkanlar urfa sanlıurfa sosyal medya sırnek sırrın

Bu haber kez okundu.

Gezi Turları Davet Ocakbaşı Diyor
Yerli ve yabancı turistler olduğu kadar kent halkının da vazgeçilmez ağız tadıdır ciğer. Cizre Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi Şanlıurfa Gezisinde Akşam Yemeğde Davet Ocakbaşını tercih etti.
Yemek kültürü bakımından en zengin kentlerin başında yer alan Şanlıurfa’da en çok tüketilen yemeğin ciğer olduğu belirtilirken, ciğer kebabının vücuda çeşitli kazanımları olduğu da belirtildi. Uzmanlar, taze ve günlük ciğer tüketimini vücudu zinde tuttuğunu ve özellikle bağırsaklara büyük fayda sağladığını söyledi.
Tadına bakanların vazgeçemeyeceği bu lezzet Davet ocakbaşında aslında. Az pişmiş sevende var bol kimyonlu sevende. Ekmeğe sarıp sarıp yiyende var tadı şişten yersen çıkar diyende.
Hafta sonu Şanlıurfa gezisi düzenleyen Cizre Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi Şanlıurfa Gezisinde Akşam Yemeğde Davet Ocakbaşını tercih etti. Öğrenciler Davet ocakbaşı Urfa’nın meşhur mantar kebabı, ciğer, kuşbaşı kebabı ve ikram edilen demlik çayları ile Gelen konuklar Davet ocakbaşı'nın yemek zevkine hayran kaldılar. 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49