Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde getirildi boks mıllı bırlık ve kardeslık restore

Bu haber kez okundu.

“Geri Dönüşü Yok“
Kurtlar Vadisi'nde Abdulhey karakterini canlandıran oyuncu Kenan Çoban, diziden ayrıldı. Çoban, Necati Şaşmaz'ın eski ortaklarıyla yeni dizi için el sıkıştı.
 
Kurtlar Vadisi'nin fenomen karakterlerinden Abdulhey'e can veren oyuncu Kenan Çoban, diziden ayrıldı. Vatan'dan Gülşen Yüksel'in haberine göre; Çoban, Necati Şaşmaz'ın eski ortaklarıyla yeni dizi için el sıkıştı bile.
 
"KURTLAR VADİSİ'NE NAZAR DEĞDİ!"
 
"Kurtlar Vadisi’ne nazar değdi! Fosforlu kedi gözleri bile Polat Alemdar’a yol gösteremedi! Necati Şaşmaz, kardeşi Raci Şaşmaz ile aylar önce olaylı bir şekilde ayrıldı. Abi-kardeş arasında yaşanan kavga sonrası dizinin iki önemli ismi Bahadır Özdener ile Cüneyt Aysan Pana Film’le ipleri kopardı.
 
"ABDÜLHEY DE PES ETTİ"
 
Bütün bunların ardından Şaşmaz’ın vadideki macerasına ‘yalnız kurt’ olarak devam ettiğini biliyoruz. Ve gelelim son darbeye! Dizinin en önemli karakteri, Polat Alemdar’ın can dostu Abdülhey de sonunda pes etti. Dizinin ilk bölümünden bu yana tam 11 yıldır Abdülhey’i canlandıran Kenan Çoban ayrılık kararı aldı.
 
"GERİ DÖNÜŞÜ YOK"
 
Necati Şaşmaz ‘belki vazgeçer’ diye sezon finalinde Abdülhey’i öldürmeye kıyamadı. Elinde bomba patlayan Abdülhey’in akıbetini havada bıraktı. Dizinin takipçileri de ölüp ölmediğini merak ediyor. Ancak duyduğuma göre Kenan Çoban kesin kararını vermiş ve diziyle yollarını ayırmış. Geri dönüşü yok.
 
"ANLAŞMAYI İMZALAMIŞ"
 
Yeni yayın döneminde çok farklı bir karakterle seyirci karşısına çıkacakmış. Anlaşmasını yapmış bile. Çoban, yeni dizisi için Kurtlar Vadisi’ni zirveye taşıyan eski senaristleri Bahadır Özdener ve Cüneyt Aysan’la el sıkışmış. Çoban, Eylül’de başlayacak dizide uyuşturucu satıcılarına karşı mücadele edecek. Kurtlar Vadisi’nin Memati’si Gürkan Uygun gibi artık kendi kanatlarıyla uçacak." 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49