Öne Çıkanlar ümgeneral Koç Şanlıurfada Şanlıurfada Yağmur Bereketi İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi gıda

Bu haber kez okundu.

Genelkurmay: Vatandaşlar askere alınmak için başvuruyor
TSK, çok sayıda vatandaşın başvuruda bulunarak askere alınmayı ve terörle mücadelede görev yapmayı istediğini açıkladı
Genelkurmay Başkanlığı Türkiye'de son günlerde yaşanan terör olayları nedeniyle çok sayıda vatandaşın başvuruda bulunarak askere alınmayı ve terörle mücadelede görev yapmayı talep ettiğini bildirdi.
Genelkurmay Başkanlığı'nın internet sitesinde yer alan Basın Açıklaması'nda "Asil Milletimizin kahraman ve duyarlı evlatlarının talepleri Türk Silahlı Kuvvetleri mensupları tarafından takdirle karşılanmış, duygulandırmış ve motivasyonlarını artırmıştır. Bu ulvi talepler nedeniyle vatandaşlarımıza teşekkür ederiz" denildi.
TSK GÖREVLERİNİ KENDİNE YAKIŞIR ŞEKİLDE  YERİNE GETİREBİLECEK GÜÇTEDİR
Genelkurmay Başkanlığı'nın açıklamasını "Türk Silahlı Kuvvetleri; bünyesinde bulundurduğu kahraman personeli ile milletimizin huzur ve güvenliğini temin etmek için terör örgütleri ile mücadele kapsamında kendisine verilen her türlü görevi bugüne kadar başarı ile yerine getirmiş, bundan sonra da tarihine ve kendisine yakışır bir şekilde yerine getirebilecek güçtedir" diye bitirdi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49