Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks restore

Bu haber kez okundu.

Gençlik Yürüyüşü Sessiz Oldu
Şanlıurfa 19 Mayıs Gençlik yürüyüşüne Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Vali Yardımcısı Aylin Kırcı duman , Harran Üniversitesi Rektörü İ. Halil Mutlu, Şanlıurfa İl gençlik personeli, öğrenci ve kalabalık halk yürüyüşe katıldı. Kapaklı Pasajdan başlayan yürüyüş Eski Kapalı spor salonunda sona erdi.
 
“Ne Mutlu Türk’üm Diyene, “ Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez” sloganları ve ellerindeki Türk bayrakları gençler yürüyüş sonunda hep beraber istiklal marşını okudular.
 
Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç yürüyüş sonunda yaptığı açıklamada “Coşkuyla Gençlik spor bayramı kutluyoruz, bütün gençlere hayırlı uğurlu olsun Ülke olarak zor günler geçirdiğimiz bugünlerde birlik, beraberliğe, sağduyuya, hoşgörüye kenetlenmeye ihtiyacımız var, gençlik bayramı soğuk kanlığımız daha da pekiştirecektir. Reyhanlı’da kaybettiğimiz tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum biz birbirimizle kenetlendikçe, sevdikçe düşmanlarımız ne yaparlarsa yapsın ne kadar bomba patlatsalar patlatsın bu ülkenin sırtını yere getiremezler Türkiyele ,Kürtüyle, Arabıyla bu ülke 70 milyonu hepimizindir hepimizede yetecektir dedi”
Güvenç Daha sonra  Dubai’da gerçekleşen Paza Uluslar arası Engelliler Türkiye milli takımında sayı kralı olarak kupa alan Mehmet Çetinkaya’yı tebrik etti.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49