Öne Çıkanlar Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor sanlıurafspor Arap Dünyası İşadamları Heyetini Kabul Etti 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Gençlik Spor Bakanı Şanlıurfa Valiliğini Ziyaret Etti

Bakan Bak’ı GAP Havaalanında; Gıda Tarım ve hayvancılık Bakanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, AK Parti milletvekili Mehmet Ali Cevheri, Mehmet Akyürek, İl Jandarma Komutanı Albay Nuri Öztürk, Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Keşküş, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol ve kentteki başarılı sporcular karşıladı. Bakan Bak ardından Şanlıurfa valiliğini ziyaret etti.

Karşılamanın ardından Valilik şeref defterini imzalayan Bakan Bak daha sonra Valilik Makamında Vali Erin ile bir süre görüştü.

Vali Erin; Gençlik ve Spor Bakanlığının Şanlıurfa’ya bugüne kadar pek çok yatırımının yapıldığını ancak Şanlıurfa’nın sahip olduğu 19 buçuk yaş ortalamasıyla daha fazlasına ihtiyaç duyduğunu belirtti. Bugüne kadar Şanlıurfa’da gençlere yönelik yapılan yatırımlardan dolayı başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere tüm hükümet yetkililerine teşekkür eti.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba ise; Şanlıurfa’ya yapılan yatırımların bundan sonra da süreceğini, bundan sonra da Şanlıurfa’da gençlik alanında hangi yatırımların yerinde olacağına bakarak buna göre kararlar verileceğini dile getirdi.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, “Şanlıurfa her dönem hükümetlerimize büyük destek veriyor. Güneydoğu Anadolu Projesinin merkezinde olan şehrimizde hükümetimiz pek çok proje yürütüyor. Biz de bu kadim şehrimizde sporu ve gençliği aktif hale getirebilmek için neler yapabiliriz diye birlikte değerlendirmelerde bulunacağız. Bakanlık olarak vatanını, milletini seven gençlerle geleceğe doğru yürümek istiyoruz. Büyüyen, gelişen Türkiye istiyoruz. Bunun için de gençlerimiz çok önemli. Bizim petrolümüz yok. Bizim en büyük kaynağımız, en büyük gücümüz insan gücümüz. Biz de onlara gençlik adına projelerle destek vereceğiz. Hem de ülkemizi spor adına desteklemeleri için olanaklar sunacağız” şeklinde konuştu

Vali Erin’in Şanlıurfa Balıklıgöl tablosu hediye ettiği Bakan Bak Şanlıurfa’da bulunmaktan onur duyduğunu belirterek, Vali Erin’e ziyaretin anısına bir hediye takdim etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49