Öne Çıkanlar urfa Başkan Beyazgül erın sosyal medya bakan

Bu haber kez okundu.

Gençlik Şöleni Renkli Gösterile Sahne Oldu

Şanlıurfa Arkeoloji Müzesi önündeki alanda kurtulan Gençlik Şöleni, birçok spor faaliyetleri ev sahipliği yaparken çocukların aileleri ile güzel bir gün geçirmelerine olanak sağladı.

Alanda kurulan stantları gezerek gençlerle birlikte spor yapan Başkan Beyazgül, burada bir açıklamada bulundu.

Çocuklarını hem fiziki hemde sportif gelişimi için ailelerin çocuklarını Büyükşehir Belediyesinin spor kurslarına gönderemeye davet eden Başkan Beyazgül, “Çocuklarımızın burada birçok fiziksel aktivite edinebilmesi için büyük bir şölen başlattık. Bu gün amacımızı hem eğlenmesi hemde sportif faaliyetlerde bulunmasını için çok önemli. Ben buradan ailelerimize seslenmek istiyorum ki çocuklarımız enerjik ve dinamiktir. Bu enerjilerini faydalı bir yerde kullanmaları gerektirir. Burada birçok standı gördüğüm zaman bunu gördüm Türkiye birincileri çıkarmış alanlarımız var ailelerimiz çocuklarını Büyükşehir Belediyemizin ve Gençlik Spor İl Müdürlüğümüzün spor kurslarına yazdırarak kendi istedikleri bölümde kendilerini geliştirsinler. İnanıyoruz ki bu çocuklarımız yarının Dünya Şampiyonu olabilecek yetenektedirler” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48