Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Başkan Beyazgül Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Gençlik Merkezinde Arapça Kursu
Gençlerin serbest zamanlarını sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerle değerlendirmek, bilgi ve beceri sahibi olmalarına yardımcı olmak adına gençlik faaliyetleri organize eden gençlik merkezi bu doğrultuda Arapça kursu açıyor. Arapça kursunu aslen Ürdünlü olan Harran Üniversitesi öğretim görevlisi Yrd. Doç. Dr. Huzeyfe El Hatip verecek. Kayıtları başlayan Arapça kursuna gençlerin ilgisi yoğun.
 
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız “Arapça kursunun başta ilahiyat öğrencileri ve imam hatip lise öğrencilerine faydalı olacağını düşünüyorum. İl Müdürlüğümüz ve Gençlik Merkezimiz olarak imkanlarımız dahilinde gençlerimizin hizmetindeyiz. Çalışmalarımızda bizlere desteğini hiçbir zaman esirgemeyen valimiz sayın Celalettin Güvenç’e teşekkür ediyorum” dedi.
 
Gençlik Merkezi Müdürü İbrahim Halil Alp ise “her zaman belirttiğim gibi gençlik merkezimizde gençlerimizin ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalar yapmaya devam ediyoruz. Bu anlamda gençlerimizin de yoğun talebi üzerine Arapça kursunu açıyoruz. Kurs kayıtlarımız için tüm gençlerimizi gençlik merkezine bekliyoruz” ifadelerini kullandı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49