Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı baskan karakopru Şanlıurfada 11 bin 230 polis ve jandarma seçimde görev alacak

Bu haber kez okundu.

Gençlik merkezin Kurslarına Büyük İlgi
Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç,  Bahçelievler’de hizmet veren Gençlik Merkezinde sosyal ve kültürel alanlardaki çeşitli kurslardan yararlanan gençlerle bir araya geldi Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren gençlik merkezinde açılan kurslara katılan gençleri ziyaret eden Vali Güvenç, gençlerin yaptıkları çalışmaları ilgiyle izledi. Vali Güvenç’e çalışmalar hakkında bilgi aldı, gençlerin açılan kurslara yoğun bir şekilde ilgi gösterdiğini dile getirerek, gençlik kamplarına yönelik yaptıkları çalışmalarla ilgili de yoğun bir şekilde çalıştıklarını dile getirdi. Kursiyerlerin çalışmalarını oldukça beğenen Vali Güvenç, gençlerin bu tür sosyal aktivitelere katılmasının onlara yeni ufuklar kazandıracağını ve kendilerini, özgüven duygusu gelişmiş bireyler olarak daha iyi ifade edeceklerini kaydetti.  Gençler tarafından oldukça hareketli bir yer haline dönüşen Gençlik Merkezinde gençlere; ebru, hattatlık, karakalem resim, satranç, halk oyunları, halk müziği ve temel bilgisayar gibi alanlarda kurslar veriliyor. 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49