Öne Çıkanlar Başkan Beyazgül erın bakan sehıt sosyal medya

Bu haber kez okundu.

Gençlik Merkezi İslam’ın Harem-i İzzeti Kudüs konulu panel düzenledi.

Gerçekleştirilen panele Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Keşküş, Şanlıurfa KYK İl Müdürü Mahmut Bağmancı, Şube Müdürü İbrahim Halil Alp, Şanlıurfa Gençlik Merkezi Müdürü Mehmet Keskin, gençlik liderleri ve üniversite öğrencileri katıldı.

Kuran-ı Kerim Tilaveti, Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan programdagençlere Kudüs konulu sinevizyon gösterisi yapıldı.

Harran Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Amfi salonunda gerçekleştirilen panele konuşmacı olarak İnsan-Der Başkanı Mustafa Kırıkçı, Yrd. Doç. Dr.Huzeyfe El- Hatip ve Doç. Dr. Celil Abuzar katıldı.

Kudüs ve Mescidi Aksa konusunda güncel gelişmeleri yorumlayıp yaşanan gelişmelerin tarihi ve dini arkaplanları hakkında gençleri bilgilendiren konuşmacılar Mekke ve Medine’den sonra en kutsal üçüncü şehrin Kudüs olduğunu belirtti.

Ortadoğu’da kalıcı barışın sağlanmasının başkenti Kudüs olan bağımsız Filistin devletinin kurulmasıyla mümkün olduğunun ifade edildiği panelde Filistin’e sahip çıkmak sadece Filistinli çocukların görevi değil, tüm Müslümanların müşterek vazifesi olduğu İki devletli çözüm, aynı zamanda uluslararası toplumun Filistin halkına karşı tarihi bir yükümlülüğü olduğu aktarıldı.

Panel soru - cevap ve hatıra fotoğrafıyla son buldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48