Öne Çıkanlar Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor 1 yaralı sergı sanlıurafspor

Bu haber kez okundu.

Gençlik Meclisi’nden Öğrencilere Sıra Gecesi
Şanlıurfa kent konseyi gençlik meclisi gençlik haftası etkinlikleri kapsamında Harran üniversitesinde sıra gecesi düzenledi. Sıra gecesine katılan öğrenciler Şanlıurfa belediyesi sıra gecesi ekibiyle eğlendi.
 
Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı  Eczacı Haluk ÖZBEK: ‘’ Şanlıurfa kültürüyle ,tarihiyle turistik yerleriyle , dini inançlarıyla marka bir şehirdir. Sıra geceleride marka değerlerinden birisidir. Sıra geceleri şanlıurfa’nın etiketi ve tanıtımında en popüler olan unsurdur. Özellikle dışarıdan okumaya gelen öğrencilerin ilgisini çeken sıra gecesi, ulusal arenada dillerden düşmeyen bir reklam aracıdır.Bu vesileyle programımıza  katılan herkese teşekkür ediyor tüm gençliğimizin Gençlik ve spor bayramını kutluyorum.Gençlerin daha egemen olduğu dinamik yarınları  görmeyi arzuluyorum ’’ dedi ... 


şanlıurfa gençlik meclisi sıra gecesi (harran üni) ile f100003597352646
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49