Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın sehıt

Bu haber kez okundu.

Gençlerin Halfeti'de selfie keyfi
Şanlıurfa'nın saklı cenneti Halfeti ilçesi Asma köprü'de geçen vatandaşlar manzarayı karşısında öz çekim(selfie) yaptı.
Şanlıurfa'nın Halfeti  İlçesi'nde muhteşem manzarasını görenler Asma köprüye akın etti. Anı fotoğraf makinesi ve cep telefonlarıyla görüntüleyen vatandaşlar öz çekim de yaptı. 
Birecik Barajı’nın yapımı sırasında bir bölümü sular altında kalan ve ‘Güneydoğu’nun Saklı Cenneti’ olarak anılmaya başlanan Şanlıurfa’nın Halfeti İlçesi, doğal güzelliği ile görenleri hayran bırakıyor. Yerli ve yabancı turistlerin özellikle hafta sonu akın ettiği ilçe, yapılacak düzenlemeler ve plaj ile saklı cennet olmaktan çıkıp, Güneydoğu’nun Bodrum’u olmaya aday.
Yapılan tekne turları ile özellikle hafta sonu ilçeye gelen yerli ve yabancı turistler, yaklaşık bir saat süren tekne turu ile su altında kalan camiler, evler, yeşil alanlar, Savaşan Köyü ve İncil’in bir nüshasının çoğaltıldığı yer olarak bilinen Rumkale’yi ziyaret ediyor. Tekne turu ile sular altında kalan doğal güzellikleri gören turistler, nehir kıyısında kurulan tekne görünümlü duba restoranlarda da yöresel yemekler yiyor.
Sonbahar ayların son günlerinde havanın güzel olmasın ile birlikte Saklı cennet Halfeti'ye gelen yerli turistler tarihi evlerin ve Fırat suyunun üzerinde  Asma köprü'de cep telefonlarla öz çekim(selfie) yaptı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48