Öne Çıkanlar restore mıllı bırlık ve kardeslık sanlıuırfaspor buyuksehır harran

Bu haber kez okundu.

Gençler Sıra Gecesi İle Coştu
Şanlıurfa’da  gündemi yerinde takip ederek sorunların çözümü için masa başı uygulamalar yerine ilgililerle birebir görüşmeler yaparak halkın sıkıntılarını dile getiren CHP yönetiminde atılımın adresi bu kez gençler oldu.
 
Gençlerin siyasette aktif rol alabilmesi için çeşitli etkinlikler düzenleyen ve gençleri dinleyerek, önemseyen bir yapıyı daha da kalkındırabilmek için çalışmalarını yoğunlaştıran CHP Urfa İl Yönetimi, son olarak düzenlenen sıra gecesinde yine gençlerin yanında oldu.
 
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi tarafından uygulanan Parti İçi Eğitim Projesi kapsamında parti genel merkezinden gelen konuklar ile Diyarbakır, Mardin, Urfa il ve ilçe gençlik kollarının katıldığı sıra gecesinde beklenenden fazla yoğunluk olunca konuklar oturacak yer bulmakta sıkıntı çekti.
 
Ferhat Karataş başkanlığındaki il yönetiminin de tam kadro bulunduğu gecede gençler kendilerini rahatlıkla ifade ederek görüşlerini dile getirirken, gecenin ilerleyen saatlerinde birbiri ardına çekilen halaylar katılımcılara unutamayacakları anlar yaşattı.
 
Farklı dillerde yazılan ‘Hoş Geldiniz’ afişleri ile karşılaşan CHP Gençliği kendilerini Urfa’da ağırlayarak böylesine bir gece yaşatan İl Gençlik Kolları ile yönetimine teşekkür etti.
 
Gecede gençleri ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek sözlerine başlayan CHP Urfa İl Başkanı Ferhat Karataş, barış sürecine değinerek her kesimden vatandaşın daha da sağduyulu olması gerektiğinin altını çizdi. Karataş burada yaptığı konuşmasında gençlerden tam not alırken sözlerinde özellikle gençliğin önemine değindi.
 
Başkan Ferhat Karataş, “Bilindiği gibi ülkemiz hassa bir süreçten geçiyor. Yıllardır kardeşin kardeşe vurdurtulduğu böylesine bir savaşın yöntemi nasıl olursa olsun son bulmasını sonuna kadar destekliyoruz. Bu konuda da gençlerimize büyük görevler düşüyor. Gençlerimizin de çözüm sürecinde barış özlemi içerisinde olmasını ve bunun için çaba göstermesini bekliyoruz. Artık bölgede huzurun var olması ve gerek sosyal hayatta, gerek ekonomi anlamında gerekse aydınlık gelecek için biz elimizden geleni yapacağız. Ben bu süreç içerisinde de sürekli olarak partimizin doğu ve güneydoğu illerindeki teşkilatları ile görüşmeler yapıyorum. Türkiye’nin mozaiği olan ve Kürtlerin, Arapların, Zazaların ve diğer renklerin bir arada barış içerisinde yaşadığı Urfa’da da herkes aynı ifadeleri kullanıyor. Ve ortak temenni yine barıştır. Bunun içinde halka hitaplarımda vatandaşları sağduyuya, siyasetçiyi ise oy kaybı gütmeden atılacak adımların sürekliliğine davet ediyorum. Çünkü Çanakkale ruhunda olduğu gibi bu ülke sınırları içerisindeki her renkten insanla bu ülkenin var olabileceğini çok iyi biliyorum. Ne kimseyi kendimizden üstün ne de alçak görüyoruz. Çünkü biz demokratız ve bize yakışanda budur” diye konuştu.
 
Gece hep birlikte çekilen halaylarla geç saatlere kadar sürdü. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49