Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı Başkan Beyazgül ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Genç kızın cinayetinde 5 Tutuklama
 Geçtiğimiz Perşembe günü eşarp ile boğularak kuyuya atılan Hacire Göv’ün katil zanlılarının da aralarında bulunduğu toplam 10 kişi, Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçe adliyesine Jandarmanın yoğun güvenlik önlemleri altında çıkarıldı. Çıkarılan 10 kişiden 5 kişiden tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesine bağlı Tekmeli Köyünde yaşayan Hacer Göv, iddiaya. 5 ay önce, şiddet gördüğü ve ölümle tehdit edildiği gerekçesiyle Diyarbakır akrabaların yanına sığındı.. iki akrabası  tarafından ikna edilen Hacer Göv akrabaların evinden  alındı. Ailesi Hacer Göv’den haber almayınca Jandarmaya haber verdi. Jandarma ekipler, 4 gün süren arama çalışmasının ardından Hacer Göv'ü, köy yakınlarındaki 18 metre derinliğinde bir su kuyusunda ölü buldu.

Hacer Gövün cesedinin kuyuda bulunmasının ardından soruşturma başlatan jandarma, Gövün töre cinayetine kurban gittiğini belirledi. Soruşturmayı derinleştiren jandarmalar öldürülen kızın annesi Münife ile akrabaları İzzettin, Muhittin, Salih, Cuma, Ali, Mehmet ve Fatma Göv ile Abdo E. ve İbrahim E.yi gözaltına aldı.

 İlçe Jandarma Komutanlığında sorgulanan 10 şüpheli, işlemlerinin ardından bugün geniş güvenlik önlemleri arasında adliyeye sevk edildi

 Adliyede, Savcı tarafından sorgulanan 10 şüpheli, tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi. Hakim karşısına çıkan 5 şüpheli, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Abdo, İbrahim Erdemli ve Salih, Cuma ile Ali Göv ise tutuklanarak Şanlıurfa E Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49