Öne Çıkanlar sosyal medya Şanlıurfaspor Nazili Belediyespor polis 1 Ölü Suriyelilerin Girişimciliğe Teşviki İçin Düğmeye Basıyor

Bu haber kez okundu.

Genç 8. kattan intihara kalkıştı
Şanlıurfa'da aile problemleri olduğu iddia edilen şahıs bir binanın 8. katına çıkarak intihara kalkıştı. Saatler süren intihar girişimini Polis önledi.
Şanlıurfa'da aile problemleri olduğu iddia edilen şahıs bir binanın 8. katına çıkarak intihara kalkıştı. Saatler süren intihar girişimini Polis önledi. Olay akşam saatlerinde Bahçelievler 112. sokakta meydana geldi. İddiaya göre, aile problemleri olan G.S (24) isimli şahıs bir binanın 8. katına çıkarak intihar etmek istedi. Çevredeki vatandaşların olayı görmesi ile durum hemen polis, sağlık ekipleri ve itfaiyeye bildirildi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler çevrede önlem alırken polis ekipleri çatıya çıkarak intihar etmek isteyen genci ikna etmeye çalıştı. Saatlerce süren görüşmenin ardından intihar girişiminden vazgeçen G.S. polis eşliğinde binadan inerek polis merkezine götürüldü. Olayla ilgili inceleme başlatıldı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49