Öne Çıkanlar urfa urfahaber Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada

Bu haber kez okundu.

“Geleneksel Kadem Gönüllüleri Buluşması” Düzenlendi

Düzenlenen etkinliğe KADEM Şanlıurfa Temsilcisi Dilşah Beyaz Öztürkmen, Haliliye Belediye Başkanının eşi Fethiye Canpolat, Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sabri Çelik’in eşi Leyla Çelik, Rektör Yardımcısı Ahmet Oymak’ın Adile Oymak ve Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün danışmanı Güler Kama, KADEM Üyeleri ve gönüllüler katıldı.

“KADINLAR İÇİN ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYACAĞIZ”

Kadınların sosyal hayatta daha fazla aktif rol almalarını sağlamak için her alan ellerini taşın altına koyduklarını söyleyen KADEM İl Temsilcisi Dilşah Beyaz Öztürkmen, misyonları hakkında bilgilendirmede bulundu.

Kadınları her alanda desteklemeleri gerektiğini vurgulayan İl Temsilcisi Öztürkmen;

“KADEM olarak, Misyonumuza uygun kadınlarımızın sosyo-kültürel, ekonomik ve siyasal hayata aktif katılımlarını sağlayarak, kadınların demokratik haklarının bilincinde olmalarını destekleyici, mesleki gelişimlerine yönelik projeler ve aktiviteler gerçekleştirerek; araştırma, inceleme ve yayın çalışmalarını teşvik etmek, yürütmek ve yaymayı amaçlayarak çıktığımız bu yolda kadınların sosyal hayatta daha fazla aktif rol almaları için destekliyoruz” dedi.

“KADIN GİRİŞİMCİLERİMİZİ HER LAANDA DESTEKLİYORUZ”

Şanlıurfa KADEM İl Temsilciliği olarak açıldıkları günden bu yana kadın girişimcileri destekleyerek düzenledikleri her etkinliği bir kadın girişimcinin yerinde yaptıklarını aktararak İl Temsilcisi Öztürkmen, bugün ki etkinliği de bir kadın girişimci Aslı Rastgeldi’nin yönettiği Elçi Konağında yapmanın gururunu yaşadıklarını belirtti.

Ekonomik yaşamda kadının yanında olmak ve destek sağlamak amacıyla çalışmalarını her geçen gün arttıracaklarını vurgulayan İl Temsilcisi Öztürkmen son olarak şunları söyledi;

“KADEM Şanlıurfa il temsilciliği olarak açıldığımız günden bu yana yönetimimle beraber okul, kamu kurumları ziyaretimiz, mahalle ve zaman zaman ev ziyaretlerimizle tüm kadınlarımıza ulaşmaya çalıştık. Gerek etkinliklerde gerek ziyaretlerde hayatına dokunduğumuz her aile için bu konuda emeği geçen tüm kadem üyelerine bizlere destek veren kurum ve kuruluşlara teşekkürlerimi sunarım.”

Kadınların düzenli olarak bir araya gelerek istişarede bulunmasının amaçlandığı “Geleneksel KADEM Gönüllüleri buluşması” etkinliğinde kadınlara, aşure günü münasebetiyle aşure ikramında bulunuldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49