Öne Çıkanlar urfa urfahaber Şanlıurfada Yağmur Bereketi ümgeneral Koç Şanlıurfada tesisi

Bu haber kez okundu.

Geceleri yol kap karanlık ve tehlikeli
Mustafa Bayar
Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesinde bulunan  TOKİ basın binalarına giden yolda aydınlatma ışıklarının olmaması sürücü ve yayalara zor anlar yaşatıyor. Sorunun çözümünü isteyen vatandaşlar yetkililerden yardım istedi.
Karaköprü ilçesi yeni 35 metre yol üzerinde TOKİ basın konutlarına giden yolda aydınlatma ışıkları bulunmuyor. Güneşin batmasıyla beraber karanlığa bürünen yolda sürücü ve yayalar zor anlar yaşıyor. Karanlık olan yolda araçların hızlı seyir etmesi  tehlikeye neden oluyor.
Yolun aydınlatma lambalarının bulunmadığını belirten vatandaşlar, 'Güneş batınca yol tamamen karanlığa bürünüyor. Yoldan yaya geçen  vatandaşlar zor anlar yaşıyor. Gece geç saatte işten çıkan ve servisi kaçıran vatandaşlar yaya olarak evlerine gelmek zorunda kalıyorlar. Yol karanlık olunca trafik kazaları olması ihtimali de artıyor. Yeni yapılan 35 metrelik yolda araçlar çok suratlı geçiyor. Sürücüler yayaları fark etmiyor.  Yolun aydınlatılmasını ve yola hız kasislerin olmasını istiyoruz. Bazen karşıdan gelen yayaları bile göremez duruma geliyoruz. Yetkililerin harekete geçmesi için ille de insanların ölmesi ya da trafik kazası mı olması gerekiyor"' diye tepki gösterdi.
  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49