Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı baskan karakopru Karacadağda Bakım Çalışması

Bu haber kez okundu.

Gazze’de buruk bayram
Gazzeliler, bayram namazını İsrail birliklerinin topçu ateşinin gölgesinde kıldı.
Gazzeliler bayram namazı kılarken, İsrail topçu birlikleri de Gazze'nin doğusundaki bazı hedeflere 3 topçu ateşiyle saldırı düzenledi.
 
Sınıra yakın yerde İsrail askerlerinin hareket eden her şeye ateş etmesinden dolayı bu bölgedeki Filistinlilerin çoğu bayram namazını kılamadı.
 
Her bayram namazında çocuklarını camiye getiren aileler, İsrail'in camilere saldırı düzenlemesi endişesiyle çocuklarını bu bayram namazına getirmedi.
 
İsrail'in düzenlediği saldırılar sonucu Gazze Şeridi'nde bulunan camilerin bir çoğu büyük zarar görmüş, bir kısmı da yıkılmıştı.
 
İsrail'in, yıllardır abluka altında tuttuğu Gazze'ye saldırılarında şimdiye kadar bin 35 Filistinli hayatını kaybederken, 6 binden fazla Filistinli de yaralandı.
 
İsrail, 7 Temmuz Pazartesi günü "Koruyucu Hat" adıyla Gazze'ye yönelik hava ve denizden saldırılar başlatmış, 17 Temmuz Perşembe günü de karadan saldırıya geçmişti.
haberler 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49