Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın partı

Bu haber kez okundu.

Gaziantep'te ŞANDER Kuruldu

ABDULLAH YİĞİT-GAZİANTEP

Gaziantep Şanlıurfalılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği [ŞANDER ] Başkanı Mahmut Haz, Muhabirimiz Abdullah Yiğit `e Gaziantep ilinde kurmuş olduğu dernek hakkında ve Gaziantep İlinde Yaşayan Şanlıurfalıların artık birlik ve beraberlik içinde Federasyon çatısı içerisinde birlik ve beraberlik olması hakkında açıklamalarda bulundu.

Başkan Haz, Gaziantep’te yaşayan, Şanlıurfa merkezdeki hemşerilerimizle bir araya gelerek Şanlıurfalılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği [ŞANDER] ’ni kurduk. ŞANDER demek Şanlıurfa demek, ŞANDER demek, Gaziantep demektir. Gaziantep’in aşına aş, işine iş, gücüne güç katmak demektir. Arkadaşlarla yaptığımız geniş çaplı istişareler sonucu Gaziantep’e daha çok katkı sağlamak için birlikten kuvvet doğar mantığıyla, Şanlıurfalılar Dernekleri Federasyonu ŞUDEF ` e katılmaya karar verdik. Gaziantep’te yaşayan bütün hemşerilerimize hayırlar getirmesini diliyoruz.

Başkan Haz, Şanlıurfalılar olarak merkez Karaköprülüsüyle, Haliliyesiyle, Eyübiyelisiyle, Bozovalısıyla, Suruçlusuyla, Hilvanlısıyla, Sivereklisiyle, Viranşehirlisiyle, Bireciklisiyle,Halfetilisiyle,Ceylanpınarlısıyla, Akçakalelisiyle ve Harranlısıyla iyilikte, güzellikte ve yardımlaşmada Gazi şehrimiz Gaziantep’imize katkıda bir olacağız, beraber olacağız, güçlü olacağız ve hep birlikte güçlü Gaziantep olacağız.

Şuna inanıyoruz ki kurulan Şanlıurfalılar Dernekleri Federasyonu’nun (ŞUDEF) Gaziantep in gelişmesinde, dünyada Türkiye, Türkiye’de Gaziantep söylemine katkı sağlayacağına ve Gaziantep’te yaşayan bütün hemşerilerimizin kendilerini Gaziantep olarak göreceğine inanıyoruz.

Başkan Haz, Şanlıurfa Dernekleri Federasyonu’nun (ŞUDEF) oluşmasında büyük emeği geçen Sayın Gaziantep Milletvekilimiz Av. Müslüm Yüksel, Türkiye’de sayılı Anayasa Hukuk profesörlerinden değerli hemşerimiz Sn. Prof. Dr. M. Tevfik Gürsoy, Av. Mahmut Birlik, Mehmet Erdoğan, Mehmet Haz, İrfan Çelikaslan, Mustafa Yıldırım, Mehmet Kendirci, Güven Öztürk ve destek veren bütün hemşerilerimize ŞANDER olarak yürekten teşekkür ediyoruz. Cenab-ı Allah birliğimizi ve beraberliğimizi daim eylesin. Kamuoyuna saygıyla duyurulur..

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48