Öne Çıkanlar Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi Karaköprüde sıkışmalı kaza 1 yaralı Başkan Beyazgül

Bu haber kez okundu.

Gaziantep belediye başkanı Şanlıurfa’da

Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı Gaziantep Belediye Başkanı Fatma Şahin Şanlıurfa'nın Siverek İlçesine geldi.

Başkan Fatma Şahin'e, Şanlıurfa Milletvekili Kasım Gülpınar ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, MKYK Üyesi Vildan Polat ve Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak eşlik etti.

Belediyeler Birliği Başkanı Şahin ve beraberindekiler ilk olarak yeni göreve başlayan Siverek Kaymakamı Hasan Ongu'yu ziyaret etti. Ziyarette istişarelerde bulunularak, Kaymakam Ongu'ya yeni görevinde başarılar dilendi. Daha sonra ise Başkan Şahin beraberindekilerle AK Parti Siverek İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

Başkan Şahin daha sonra ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ında seçildiği gün esprili bir şekilde bahsettiği Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak'ı makamında ziyaret edip hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Gaziantep Belediye Başkanı Fatma Şahin ziyaret ile ilgili yaptığı paylaşımda; "Cumhurbaşkanımız @RTErdogan, Siverek Belediye Başkanlığına seçilen Ayşe Çakmak'tan bahsederken beni de esprili bir şekilde konuşmasına dahil etmişti. Bugün Güneydoğunun iki kadın belediye başkanı olarak bir araya geldik. Genç siyasetçilerimize desteğimiz baki" sözlerine yer verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49