Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın bakan

Bu haber kez okundu.

Gazi Yavuz’dan 15 Temmuz Mesajı

15 Temmuz'da hain FETÖ terör örgütü tarafından yapılan hain darbe girişiminin 4. yıldönümü dolayısıyla Şanlıurfa Şehit Aileler Dernek Başkanı Gazi Mehmet Yavuz, yazılı bir mesaj yayımladı.

YAVUZ: HAİNLERİN KAHPECE GİRIŞIMLERİNİ UNUTMAYACAĞIZ

Şanlıurfa Şehit Aileler Dernek Başkanı Gazi Mehmet Yavuz, “15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü" dolayısıyla yayımladığı mesajında, yüzyıllar geçse de 15 Temmuz ruhunun tıpkı Çanakkale ruhu gibi ilelebet payidar kalacak. Milletimiz o karanlık gecede, bugününe ve yarınlarına ket vurmaya çalışan dış mihrakların güdümünde olan içimizdeki hainlerle karşı karşıya kalmıştır. Ve bu millet kadınıyla erkeğiyle, yaşlısıyla genciyle tıpkı Çanakkale’de olduğu gibi tek vücut olmuş, inançla, vatan-millet sevdasıyla, tek vatan, tek bayrak, tek millet, tek devlet düsturuyla, bugününe, yarınlarına ve milli iradesine sahip çıkmıştır. Yüzyıllar geçse de hainleri, hainlerin kahpece girişimlerini unutmayacağız, unutturmayacağız. 15 Temmuz ruhu, tıpkı Çanakkale ruhu gibi ilelebet payidar kalacak ve yarınlarımızı aydınlatacaktır. FETÖ terör örgütü mensupları tarafından yapılan darbe girişiminde tüm farklılıklarını bir kenara bırakarak, her kökenden her meşrepten insanıyla dünyayı kendine hayran bırakan aziz milletimizin tüm fertlerini ve özelde değerli Şanlıurfa'lı bir kez daha yürekten kutluyorum” ifadelerini kullandı.

GAZİ YAVUZ: ÇANAKKALE RUHU GİBİ İLELEBET PAYİDAR KALACAK

Başkan Gazi Mehmet Yavuz, “Zafer Demokrasinin, Meydan Milletindir” diyerek elindeki tüm imkanlarla 15 Temmuz gecesi ülkemizi o hainlere bırakmayan tüm vatandaşlarımıza ve güvenlik güçlerimize teşekkür ediyorum. Tanka karşı dik duranlara, o yiğitleri doğuran eli öpülesi analara, Çanakkale ruhunu yaşatan her bir vatandaşımıza, ölüme meydan okuyan tüm canlara, darbeye darbe yapan korkusuzlara, kefenim sırtımda diyerek yola koyulanlara, gövdesini kurşuna siper eden yiğitlere sonsuz teşekkür ediyorum. O karanlık gecede eşlerini, çocuklarını, geleceğini ve umutlarını geride bırakarak mücadeleye koşan bu aziz milletin evlatlarına teşekkür ediyorum. 15 Temmuz gecesi Şanlıurfa'mızda da Demokrasi Meydanını doldurarak darbecilere geçit vermeyenler adını tarihe altın harflerle yazdırmışlardır. Canlarını hiçe sayarak darbecilere fırsat vermeyen bu şehrin bir evladı olmaktan büyük gurur duyuyorum. Bu düşüncelerle, o karanlık gecede vatan, millet ve milli iradesi uğruna gözünü dahi kırpmadan şahadete yürüyen tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize de şükranlarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48