Öne Çıkanlar Ahmet Demir sosyal medya Zabıta Haftasını Kutladı Sağlık Bakanlığından 143 ilacın pasife alınmasıyla ilgili açıklama elektrık

Bu haber kez okundu.

Gazi Yavuz'dan 19 Eylül Gaziler Günü Mesajı
  1. Yavuz, yayımladığı mesajında ; “Bu anlamlı günde, bizlere bugünleri miras bırakanlara minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Tarihimiz boyunca kutsal değerlerimiz için canlarını hiç düşünmeden feda eden Şehitlerimiz ve gazilerimiz, Türk milletinin her zaman gönlünde olacaklardır. Şehitlerimizin kanları ile kazanılmış vatan topraklarımızda yeni bir gelecek inşa etmek için çalışıyoruz. Çünkü vatanımızın bağımsızlığı adına canlarını veren şehitlerimiz ve kanlarını akıtan gazilerimizi, asla unutmuyoruz ve unutmayacağız. İstiklal mücadelemizin sonunda yaşadığımız coğrafyanın vatan haline dönüşmesinde ulvi önemi olan şehit ve gazilerimiz, 15 Temmuz 2016 yılında da hain terör örgütü tarafından gerçekleştirilmek istenen girişimde de mukaddes topraklarımızın korunmasına vesile olmuşlardır. Türkiye Cumhuriyetinin bağımsızlığı, bayrağımızın yer düşmemesi ve milli irade ile birlikte demokrasinin devam etmesi için 15 Temmuz akşamı İstiklal mücadelemizin bir örneğini milletimiz göstermiştir. Milletimizin değerlerimize sahip çıkması ile iç ve dış şer odaklarına karşı daha da güçleneceğiz ve ülkemizi hak ettiği yere taşıyacağız. 19 Eylül Şehitler ve Gaziler Gününde bu mukaddes toprakları için kanlarını ve canlarını feda eden tüm şehitlerimizi ve hayatını kaybeden gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyor, ailelerine başsağlığı diliyorum” ifadelerinde bulundu.

Anahtar Kelimeler:
UrfaMehmet Yavuz
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49