Öne Çıkanlar Ahmet Demir Okullar kapanacak mı? Bakan Selçuktan yeni açıklama! İŞKUR Kura çekim sonuçları açıklandı Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk sosyal medya

Bu haber kez okundu.

Gazetecilerden Emniyet Müdürü Doğuş’a Ziyaret

Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Derneği Başkanı Tahir Gülebak ve yönetim kurulu üyeleriyle derneğin üyeleri, yaklaşık 3 ay önce Şanlıurfa’ya emniyet müdürü olarak atanan Selçuk Doğuş’u makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Emniyet müdürüne çiçek takdim eden dernek yönetimi, Şanlıurfa’nın yararına olan her şeyde ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

ŞUÇGAD Başkanı Tahir Gülebak, başkanlığında gerçekleştirilen ziyarete; Sabah Gazetesi ve TSYD İl Temsilcisi Mehmet Yıldırım, NTV Şanlıurfa Temsilcisi Kadir Çelikcan, Güneydoğu Tv Ana Haber Sunucusu Müslüm Çap, Edessa Tv Haber Müdürü Rıdvan Ortakaya, Yeniurfa Gazetesi Sahibi Mehmet Canbek, İhlas haber ajansı büro şefi Şinası İnan, GTV Sunucusu ve misafir yapımcısı Mehmet Demir, Urfanatik Gazetesi Muhabiri Mustafa Bayar, Medya İş Sendikası Kadın Komite Başkan Yardımcısı Gülizar Gülebak ve Urfanatik Gazetesi muhabiri Ahmet Dursun katıldı.

Dernek hakkında emniyet müdürüne bilgi veren Gülebak, Türkiye’de 8 federasyon ile bir çok cemiyetin bağlı olduğu Türkiye’nin en büyük konfederasyonuna üye olan bir cemiyet olduklarını belirtti. Şanlıurfa’nın sorunlarıyla ilgili ilin yöneticileriyle her ay Şanlıurfa için tek kalem buluşmaları düzenlediklerini söyleyen Gülebak, bu toplantılarda hem kurumlar arasında diyaloğun sağlandığını hem de Şanlıurfa’nın sorunlarının görüşüldüğünü belirtti. İlin gelişmesi için cemiyet olarak her zaman üzerlerine düşeni yaptıklarını ve yapmaya devam edeceklerini söyleyen Gülebak, bu günkü ziyaretle birlikte emniyet ile basın arasındaki ilişkilerin daha da ileriye doğru gideceğini sözlerine ekledi.

İl Emniyet Müdürü Selçuk Doğuş ise, Şanlıurfa’da görev yapmanın önemli olduğunu ve buranın bölgenin kalesi konumunda bulunduğunu söyledi. Emniyetle ilgili ilin bütün sorunlarını çözmek için zaman kaybetmeden çalışmaya başladıklarını söyleyen Doğuş, daha önce Şanlıurfa’da görev yapan müdürlerin hizmetlerinin üzerine yenilerini katma amacında olduklarını belirtti. Özellikle uyuşturucu konusunda gerekli hassasiyeti göstereceklerinin işaretini veren Doğuş, basının da bu tür konularda kendilerine gerekli desteği sunacağına inandıklarını dile getirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49