Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi sosyal medya ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

GAZETECİLER ARASINDA AYIRIM YAPILMAMALI‏
Şanlıurfa Gazeteciler Derneğince yapılan yazılı açıklamada ; Son günlerde “KAMU NİTELİĞİNDEKİ BAZI ODALAR”  ile “ KAMU KURUM VE KURULUŞLARI” nın yaptığı faaliyet, çalışma ve etkinliklerinde basın mensuplarının bir kısmının çağrılıp bir kısmının devre dışı bırakılması üzüntü ile karşılanmıştır.
 
Gazeteciliğin esas görevleri arasında toplumu bilgilendirme hakkının, aynı zamanda vatandaşın doğru haber  alma hakkıyla eş değer olduğu belirtilen açıklamada, halk ve kamu arasında köprü vazifesi gören basın,  her koşulda sorumluluk duygusu içinde toplumun haber alma özgürlüğü adına görev yaptığının hatırlatılmasında yarar görülmüştür.
 
Kamu niteliğindeki odaların ,kamu kurum ve kuruluşlarının yetkililerinin bundan sonraki faaliyet ve çalışmalarında basın kuruluşları arasında ayırım yapılmaması konusunda gerekli tedbirleri alacaklarına bekliyoruz. Denildi.     

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48