Öne Çıkanlar Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor 1 yaralı sergı sanlıurafspor

Bu haber kez okundu.

Gazeteci ve İş adamlarından Büyükelçi Önen’e ziyaret
Türkiye-Çin ilişkileri üzerine görüş alışverişi
Türkiye’nin ÇHC Pekin Büyükelçimiz A. Emin Önen, Türkiye'nin önde gelen düşünce kuruluşlarından Araştırmacı ve Akademisyenlerden oluşan heyeti bugün Büyükelçilik konutunda kabil etti. Büyükelçimiz Emin Önen, heyetin Pekin'deki temasları hakkında bilgi aldı ve Türkiye-Çin ilişkileri üzerine görüş alışverişinde bulundu.
Türk Televizyoncu ve Gazetecilerden Büyükelçi Önen’e ziyaret
Büyükelçi Önen, Çin'i ziyaret eden televizyoncu ve gazetecilerden oluşan Türk heyetini de Büyükelçililik konutunda kabul ederek Türkiye ve Çin İlişkileri üzerine görüşmelerde bulundu.
Büyükelçi Önen ayrıca, gazetecilerden oluşan Türk heyeti onuruna bir akşam yemeği düzenledi.
Vestel Asya Operasyonları Müdürü Ulaş Özcan'dan Büyükelçi Önen’e ziyaret
Pekin Büyükelçimiz A. Emin Önen, Vestel Asya Operasyonları Müdürü Ulaş Özcan'ı da Büyükelçilikte kabul ederek şirketin çalışmaları ve Çin'deki faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Cemal Kalyoncu ve beraberindekiler Büyükelçilikte
Büyükelçi Emin Önen, önceki günde Kalyon Gurup Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Kalyoncu ve beraberindeki heyeti, Büyükelçilikte kabul ederek, Pekin'deki temasları hakkında bilgi aldı ve istişarelerde bulunmuştu.
Toru ailesine baş sağlığı dileği
Türkiye’nin Çin Halk Cumhuriyeti (ÇHC) Pekin Büyükelçimiz Abdulkadir Emin Önen, Kanal Urfa Yönetim Kurulu 2. Başkanı Hacı İbrahim Toru’nun Adana’da tedavi gördüğü hastanede vefatı nedeniyle de, “İnna lillahi ve inna ileyhi raci'un. Allahü Teâlâ Hacı İbrahim Toru’ya rahmet eylesin, Toru ailesine ve sevenlerine sabır ihsan eylesin” diyerek baş sağlığı ve sabır dileklerini iletti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49