Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks restore

Bu haber kez okundu.

Gazeteci Uzun Danışman Oldu
 Şanlıurfa’da uzun yıllar gazetecilik ardından Tarım Müdürlüğü’nde bir süre çalışan Gazeteci Reşat Uzun, Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna’nın gelmesi ile Şanlıurfa Valiliği'nde danışmanlık görevine getirildi. 
Reşat Uzun Kimdir
1973 Şanlıurfa Merkez -Kızılbuç köyüne bağlı Sesigür (Zenglok) köyünde  sekiz kardeşin en büyüğü olarak doğdu. 
İsmet Paşa'da ilkokulu, Atatürk ortaokulu ve Ticaret lisesinin ardından önce Harran Üniversitesi Sosyal  Bilimler Muhasebe ve aynı Üniversitenin Ziraat Fakültesinden mezun oldu. 
Güneydoğu Gazetesinin muhabir ilanı üzerine (Ustası olarak gördüğü Ömer Kapaklı'nın yanında)5 Mayıs 1992 yılında  Gazetecilik mesleğine başladı. 1996 yılında Milliyet Gazetesi, Show TV ve Kanal D  Şanlıurfa temsilciliği uzun yıllar sürdürdü.2001 yılında Karaköprü Belediyesinin Basın-Yayın Müdürlüğüne getirildi. Basın Müdürlüğü görevini 2009 yılına kadar sürdürmesine rağmen Basın camiasından kopmadı. M.Ali Birand, Ali Kırca, Orhan Apaydı,Derya Sazak, Yüksel Altıntaş,gibi usta Gazetecilerden ders aldı.
Gazeteci Reşat Uzun evli ve iki çocuk babası.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49