Öne Çıkanlar buyuksehır Başkan Kuş: Geleceğe bırakacağımız en büyük miras Türkiye Cumhuriyetidir Akabede araç takla attı Başkan Kuş sanlıurfa

Bu haber kez okundu.

GAP Tarımsal Eğitim Merkezi’nde İlk Eğitim Başladı
GAP Tarımsal Araştırma Enstitüsü’ne bağlı olarak kurulan GAP Tarımsal Eğitim Merkezi’nde ilk konaklamalı eğitimi başladı. Yapımı tamamlanır tamamlanmaz eğitime başlayan GAP Tarımsal Eğitim Merkezinin (GAPTEM) ilk konukları Gıda Mühendisleri oldu.
Çeşitli illerden ve Şanlıurfa merkezden gelen katılımcılar, iki hafta boyunca, GAP Tarımsal Eğitim Merkezi’nde eğitim görecek. Eğitime katılan 44 kişinin 22’si eğitim boyunca GAPTEM’de konaklayacak.
Gıda Kontrol Kursuna katılan mühendisler, GAPTEM’in ilk konukları olduklarından dolayı mutlu olduklarını, eğitim merkezini çok beğendiklerini ve Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının böylesine büyük bir tesisi Şanlıurfa’ya kazandırmasında emeği geçenlere teşekkürlerini ifade ettiler.
Ocak ayı sonunda açılışı planlanan GAP Tarımsal Eğitim Merkezi’nde, 530 kişilik konferans salonu, 5 adet eğitim salonu (30 kişilik), 6 adet STK ofisi yer alıyor. 48 oda 8 suit odası ile 100 yatak kapasitesine sahip tesiste 300 kişilik restoran, 150 kişilik açık kafeterya, 180 araçlık otopark bulunuyor ve birçok özelliği tek çatı altında topluyor.
8 milyon TL’ye mal olan 12. 000 metre kare kapalı alana sahip olan merkez, uluslararası tarımsal eğitimlere de ev sahipliği yapacak. GAP projesiyle birlikte sulamaya açılan ve açılacak bölgelerdeki eğitici ve çiftçilerin eğitimleri bu eğitim merkezinde daha etkin bir şekilde yapılması planlanıyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49