Öne Çıkanlar sosyal medya Başkan Beyazgül Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

GAP Havaalanı'nda yangın söndürme tatbikatı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye daire başkanlığı ekipleri GAP Havaalanı’nda Uçak Kaza Kırım ve Yangınla Mücadele Yönergesi kapsamında, uçakta ve havaalanı içerisinde çıkması muhtemel bir yangına karşı alınacak önlemler, yapılan tatbikatla uygulamalı olarak gerçekleşti. Tatbikatta senaryo gereği, bir yolcu uçağı, havaalanı pistine zorunlu iniş yaptığı sırada yanmaya başladı. Durum derhal DHMİ Müdürlüğü ile itfaiye birimlerine bildirildi. Verilen alarm üzerine kurtarma ekipleri kısa sürede havalimanına geldi. İtfaiye ekipleri yanan uçağa su, köpük ve kimyasal söndürücü ile müdahale etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49