Öne Çıkanlar sosyal medya Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor 1 yaralı sergı

Bu haber kez okundu.

Futbolun Efsaneleri Genç Hükümlülerle Buluştu
Gençlik ve Spor Bakanlığı Daire Başkanı Ramazan Okan, Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcıvekili Alper Uğurer, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Keşküş, 1 Nolu T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Yılmaz Topal, 2 Nolu T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Erdem Türedi ve çok sayıda kurum yetkilisinin de katıldığı organizasyonda efsane futbolcular, düzenlenen panelde bilgi ve birikimlerini paylaştı.
Hükümlülerin sorularını da cevaplayan efsane futbolcular, daha sonra düzenlenen gösteri maçında hünerlerini sergiledi. Ceza İnfaz Kurumu Kapalı Spor Salonu’nda hükümlülerle maç yapan efsane futbolcular, izleyenlerden büyük alkış aldı. Hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından Cumhuriyet Başsavcıvekili Alper Uğurer, projede emeği geçenlere ve efsane futbolculara günün anısına ceza infaz kurumu hükümlüleri tarafından özel olarak hazırlanan plaketleri taktim etti. Efsane futbolcular adına konuşan Ali Gültiken, “Şanlıurfa’da sizlerle birarada olmaktan son derece mutlu olduk. Bu projeyi önemsiyoruz. Hükümlülerin bundan sonraki hayata adapte olabilmeleri için yapılan çalışmalara katkıda bulunabilmek için buradayız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49