Öne Çıkanlar urfa urfahaber Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada

Bu haber kez okundu.

Fuhuş Operasyonu:5 Gözaltı
Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubeye bağlı Ahlak Şube ekipleri otobanda fuhuş yapan kadınları 6 ay boyunca teknik ve fiziki takibe aldı. Takip sonucunda fuhuş yapan kadınların patronlarına ulaşıldı. Zorla alıkoydukları kadınlara elektro şok uygulayarak fuhuşa sürükleyen çete eş zamanlı yapılan operasyon ile çökertildi. Operasyonda  çetenin elebaşı A.Ç ve beraber çalıştığı Ö.G, S.K, Ş.E., ve C.A gözaltına alındı. Emniyet müdürlüğünden alınan bilgiye göre, C.E para toplarken Ş.G’nin ise silah ile beklemede kaldığı öğrenildi.
Çete üyelerinin, adam yaralama, kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma, tehdit, hırsızlık, fuhuş, silahlı suç örgütü, yağma gibi birçok suçtan sabıkları bulunuyor. Çete üyeleri fuhuş yaptırdıkları kadınları Gaziantep ve Adana’dan getirdikleri öğrenildi.
Operasyon sonrasında 6 kadın kurtarılırken, çete üyeleri Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesine getirildikleri sırada basın mensuplarına hakaret etti. Çete üyeleri burada sağlık kontrolleri yapıldıktan sonra Adliyeye sevk edildi.
    

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49