Öne Çıkanlar urfa urfahaber Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada

Bu haber kez okundu.

Fuhuş Operasyonu
Şanlıurfa’da 2 şüpheli şahıs, 17 yaşındaki Suriye uyruklu bir bayan ile Türk asıllı bir bayana fuhuş yaptırdığı gerekçesiyle yakalandı.
 
Edinilen bilgiye göre, bir ihbarı değerlendiren Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Ahlak Büro ekipleri, Bamyasuyu Mahallesi’nde fuhuş yapıldığını tespit etti. İkamete operasyon düzenleyen polis ekipleri, 17 yaşındaki Suriye uyruklu R.M. ve ilişkiye girdikleri tespit edilen 3 şüpheli şahıs yakalandı. Polis ekipleri, R.M. ile ilişkiye giren şahıslar aracılığı ile fuhuşa aracılık ettiği tespit edilen Suriye uyruklu M.A.’yı gözaltına aldı. 17 yaşındaki Suriye uyruklu R.M. isimli bayan işlemleri yapılmak üzere Yabancılar Şube Müdürlüğü’ne sevk edilirken, 17 yaşındaki R.M.’ye fuhuş yaptıran Suriye uyruklu M.A. ise ifadesi alınmak üzere Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.
 
Diğer yandan, N.S. isimli bir şahıs ise geçmiş tarihte cinsel ilişkiye girdiği H.H.K. isimli bir bayanın evinde uygunsuz görüntülerinin kayıt altına alındığı ve bunun karşılığında Z.B. tarafından 15 bin TL para istendiğini polise bildirdi. Z.B. isimli şahıs, belirtilen adreste N.S.’den parayı almaya geldiği sırada polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı. Gözaltına alınan Z.B. ifadesi alınmak üzere Emniyet Müdürlüğü’ne götürülürken, fuhuş evi olarak kullanılan ikamette arama yapıldı. Ekipler, evde yaptıkları aramada, 1 adet kayıt cihazı, 1 adet hard disk, 1 adet flaş bellek, 1 adet gizli kamera, şüpheliye ait cep telefonu ve 16 adet CD’ye ele geçirildi. Z.B. isimli şahıs ile 17 yaşındaki Suriye uyruklu bayana fuhuş yaptıran M.A., Emniyet Müdürlüğü’nde alınan ifadelerinin ardından, sağlık raporu için Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne getirildi. Burada sağlık raporu alınan her iki şahıs, adliyeye sevk edildi.
    

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49