Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın sehıt

Bu haber kez okundu.

Fuar Merkezinin İnşaatı Hızla Yükseliyor
Başkan Nihat Çiftçi’nin hassasiyetle üzerinde durduğu ve Şanlıurfa ekonomisinin ihtiyaç duyduğu fuar merkezi Büyükşehir Belediyesinin mesai kavramı gözetmeksizin çalışmalarıyla 11 Nisan Şanlıurfa'nın kurtuluş gününde açılışa hazırlanıyor.
İnşaat çalışmalarının hızla yükseldiği fuar merkezi inşaatında incelemelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, teknik ekipten bilgi alarak işçilerle sohbet etti.
Şanlıurfa'ya büyük bir yatırım olan Fuar Merkezinin hızla yapımının sürdüğünü belirten Başkan Çiftçi: "Şanlıurfa'nın fuar alanında büyük bir eksikliğini gideriyoruz" dedi.
Büyükşehir Belediyesi olarak Şanlıurfa'nın ticaretinin gelişmesi ve tanıtılması için büyük bir projeye imza attıkları söyleyen Başkan Nihat Çiftçi, "Şanlıurfa'nın evlatları olan Mimarları ve teknik kadroları kendi şehirlerinin en önemli projelerinden birinin yapılması için mesai kavramı tanımadan çalışmalarını sürdürüyor. Ticaret ve sektörlerdeki tüm yeniliklerin izlenebilmesi için yapımı devam eden müthiş bir projeyi Şanlıurfa'ya kazandırıyoruz. Projemiz Büyükşehir Belediyesi kadrolarımız tarafından hazırlanılarak uygulanılıyor. Projeyi yüklenen firmamız iyi bir şekilde mesai kavramı tanımadan kurtuluş günümüze ulaştırabilmemiz için tüm enerjisi ile çalışıyor. Projeyi yapan Plan Proje Etüt Daire Başkanlığımıza, projeyi yürüten Fen İşleri Daire Başkanlığımıza ve yapan yüklenici firmamıza teşekkür ediyorum. Büyük devasa projeler bu toprağın yetiştirmiş olduğu insanlar tarafından gerçekleştirilmesi bizleri sevindiriyor. Allah'ın izni ile bu projenin tamamlanması ile birlikte Şanlıurfa'mız kalkınmasına öncülük edecek. Fuar merkezi ile birlikte markalaşmış bir çok firmanın, her sektördeki imalatların ve yeni ortaya çıkan ürünlerin Şanlıurfalılara sergileneceği alan olacaktır. Allah'ın izni ile ticaretimiz, tacirlerimiz, sanayicilerimiz, siyasetçilerimiz ve hemşerilerimizle hep birlikte ilerliyoruz. Peygamberler şehrimiz Şanlıurfa'mız Allah'ın izni ile bölgede bir numaralı şehir olacaktır. Bunu da başarabilecek güç bizlerde var. Büyük ve gurur duyabileceğimiz eserler yerel yönetimler başkanlığı olan Büyükşehir Belediyemiz tarafından bir bir hayata geçiyor.Emeği geçen arkadaşlarımı kutluyorum" şeklinde konuştu.
Ayrıca 80 bin metrekarelik alan üzerinde kurulacak olan Fuar merkezinin 14 bin metrekaresi kapalı alandan oluşuyor. 670 araç kapasiteli otoparka sahip olan fuar merkezinde 30 bin metrekare kapalı alanı, dinlenme alanları, konferans salonu ve holleriyle fuar organizasyonuna katılacak olan firmalara hizmet verecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48