Öne Çıkanlar Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi

Bu haber kez okundu.

“Fiyatlar, 30 Mart’tan Sonra Daha Da Artacak”
Şanlıurfa’da mevcut kira fiyatlarının, 30 Marttan sonra daha da artması bekleniyor. 30 Mart tarihinden sonra Büyükşehir statüsüne kavuşacak olan Şanlıurfa’da kira fiyatları daha da artacak.
 
Diğer illere oranla kira fiyatları yüksek olan Şanlıurfa’da 30 Marttan sonra kira fiyatları daha da artacak.
 
Şanlıurfa’da son 2 yıldan beri yükselen ve her geçen gün daha da artan fiyatları, vatandaşları zor durumda bırakırken, mevcut fiyatşarın 30 Mart tarihinden sonra daha da yükselmesi bekleniyor. Şanlıurfa’da her geçen gün tepki çeken kira fiyatları, Şanlıurfa’da birçok soruna neden oluyor.
 
MEMURLAR ŞANLIURFA’DA KALMAK İSTEMİYOR
 
Şanlıurfa’da kira fiyatlarının yüksek olmasının yol açtığı problemlerden birisi de memur kesimin Şanlıurfa’da uzun süre kalmak istememesi. Şanlıurfa’ya tayini çıkan memurlar, geldikleri andan beri, gitmek için tekrar tayin istiyor. Şanlıurfa’da ciddi anlamda öğretmen ve doktor eksiği bulurken, memurların Şanlıurfa’da kalmak istememesinin en büyük nedeni olarak, kira ve konut fiyatları geliyor. Kira ve emlak fiyatlarının yüksek olmasının vatandaşların zor durumda kalmasına neden olduğunu söyleyen Emlakçı Hasan Kaya, “Şanlıurfa’da kira fiyatlarının yüksek olması, vatandaşları zor durumda bırakırken, Şanlıurfa’da memurlar uzun süreli kalmıyor. Bu sorunun bir an önce giderilmesi lazım” ifadelerini kullandı.
 
“FİYATLAR, 30 MART’TAN SONRA DAHA DA ARTACAK”
 
Şanlıurfa’nın büyükşehir statüsüne girmesinin ardından konut fiyatlarının daha da artacağını söyleyen Kaya, “Şanlıurfa bugün büyükşehir statüsüne girmemesine rağmen fiyatlar bu kadar yüksekken, büyükşehir olduktan sonra daha yükselecek. Mevcut fiyatlar biraz daha yükselirse, memleketimizde hiç yabancı memur bulamayız.Onlar da haklı sonuçta, neredeyse bütün maaşlarını kiraya veriyorlar. Hiç kimse bu duruma katlanamaz” şeklinde konuştu.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49