Öne Çıkanlar sosyal medya Şanlıurfaspor Nazili Belediyespor polis Suriyelilerin Girişimciliğe Teşviki İçin Düğmeye Basıyor 1 Ölü

Bu haber kez okundu.

Fitness Solunu Vatandaşlara Ücretsiz Hizmet Veriyor

11 Nisan Spor Kompleksinde yer alan Fitness salonu, genel kas gruplarına ve kardiyo egzersizlerine yönelik çeşitli kondisyon aletleri ile haftanın 6 günü vatandaşlara ücretsiz hizmet veriyor.Ayrıca alt yapı sporcularına yönelik güç geliştirme ve dayanıklılık antrenmanları da takım Antrenörü eşliğinde spor salonunda gerçekleştiriliyor.

“GENÇLERE HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERMEYE DEVAM EDİYORUZ”

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Keşküş, spora ve gençliğe imkanları ölçüsünde her türlü tesis, malzeme, maddi ve manevi desteği verdiklerini ve vermeye devam edeceklerini söyledi.

Fitness salonunun her yaş grubuna ve her ihtiyaca hitap edebilecek kapasitede olduğunu vurgulayan İl Müdürü Keşküş, “Sağlıklı ve sağlam kalmak, kilo alımına dur demek ve egzersizi hayatının bir parçası yapmak isteyen herkesi salonumuzda spor yapmaya davet ediyoruz. Vatandaşlarımızın ve her branştan amatör spor kulübü sporcularının kondisyon çalışmalarını yapmaları için güzel bir alan olan fitness salonumuza talep her geçen gün artıyor. Amacımız, bu tarz faaliyetler ile ilgili ihtiyaçları karşılamak” dedi.

Anahtar Kelimeler:
UrfaFıtnessSalon
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49