Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Başkan Beyazgül Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Fişi unutunca yangın çıktı
 Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde yeni taşındıkları evde ütü fişini prizde unutan ailenin evi yanarak kullanılamaz hale geldi.

  Dün gece saat 01.00 sıralarında Viranşehir’in Bahçelievler Mahallesi'nde bir evde çıkan yangında can kaybı yaşanmazken ev ise oturulamayacak hale geldi. Edinilen bilgiye göre olay, Arif G. adlı vatandaşa ait evde meydana geledi. İddiaya göre, yeni kiraladıkları evde elbiselerini ütüleyen aile fertlerinin oğlu, ütünün fişini çekmeyi unuttu. Fişin sıcaktan yanması sonucunda evde yangın meydana geldi.

Evi tamamen yanan Arif G., çok mağdur olduklarını ve devletten evinin onarımı için yardım beklediklerini söyledi.Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49