Öne Çıkanlar urfahaber urfa tesisi Şanlıurfada Yağmur Bereketi ümgeneral Koç Şanlıurfada

Bu haber kez okundu.

Firmadan Sahte Bal Açıklaması
Dün Yapılan Sahte Bal Operasyonunda yakalan bal ilgili firma avukatı  Av. Faruk Demirkapı, Baldağ Tur. Gıda Ltd. Şti. vekiliyim.
Yukarıda verilmiş olan linkte müvekkil firmaya ait olan ve ekte de tescilli etiketi ve marka tescil belgesi sunulmuş olan müvekkilime ait marka ile ilgili yapılmış haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Zira müvekkile ait olan "balıcan" markası bal aromalı şurup olarak tescil edilmiştir. "Bal aromalı şurup" ibaresi etiket üzerinde açıkça görülebilmektedir. Müvekkil bu ürünleri bal olarak değil  üretimi ve piyasaya arzı tamamen yasal olan ve her türlü yasal izinleri müvekkilce haiz bulunulan bal aromalı şurup olarak satmaktadır. Müvekkilin depoları ve üretim alanları her türlü hijyene sahiptir. Müvekkilin tüketim tarihi geçmiş ürün satması da söz konusu değildir.
Şimdi bu konu ile ilgili olarak linkteki haberinizde asparagas haberlerle müvekkilin markası yayınlanmış ve ticari itibarı zarar görmüştür. bu konu ile ilgili tarafınıza bir tekzip gönderilecektir. Şu an itibariyle ilgili haberin yayından kaldırılmasını ve başka yayım araçlarına ulaşmasının önlenmesini talep ediyorum. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49