Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Fırıncılar cezai işlem yapıldı
 Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri daha kaliteli ekmek üretimini sağlamak amacıyla fırınları denetledi. Yapılan kontrollerde tespit edilen eksiklerin giderilmesi için fırıncılara süre verdi.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ekipleri kent merkezinde fırın denetimlerine devam ediyor. Ramazan ayında vatandaşların daha kaliteli etmek tüketmelerini hedefleyen Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri iftar saati öncesi kentin dört bir yanında fırınları kontrol etti.
Yapılan denetimlerde fırınlarda temizlik, gramaj kılık kıyafet kurallarına uyup uyulmadığını kontrol eden zabıta ekipleri bacalarında denetledi. Denetimler sırasında zabıta belirlediği eksiklikleri gidermeleri için fırınlara süre verdi. Verilen süre sonunda yapılan kontrolde eksiklikleri gidermeyen fırıncılar hakkında yasal işlem yapılacağı bildirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49