Öne Çıkanlar Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Arap Dünyası İşadamları Heyetini Kabul Etti 1 yaralı sergı

Bu haber kez okundu.

Firari cinayet şüphelileri yakalandı

Şanlıurfa’da aralarında husumet bulunan iki aileler arasında çıkan tartışmada silahlar ateşlendi olayla 1 kişi öldü. Olayla ilgili gözaltına alınan 4 kişi 3 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 Olay 28,12,2013 tarihinde Şıh Maksut mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre aralarında daha önce husumet olduğu öğrenilen iki akraba sokak’ta karşı karşıya geldi sözlü tartışma kavgaya dönüştü isimi öğrenilmeyen bir kişi otomobilinde bulunan silahla ateş açtı. Açılan ateşten Mustafa Ç. yaralandı. vatandaşların olayın bildirilmesi ile olay yerine sağlık ekibi ve polis intikale etti. yaralanan Mustafa Ç. Ambulansla Harran üniversitesi tıp fakültesi araştırma hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahaleyle rağmen kurtulamayarak vefat etti.

 Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri olay yerinde ve çevrede yaptıkları inceleme ve araştırmalarda, olayla ilgili H.Ç.’i gözaltına alındı.  şahıs çıkarıldığı Adli mercilerce işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

 Polis takibi sonucu olayı gerçekleştiren faili meçhul kişi yada kişilerin yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalarda Eyyüp Nebi mahallesinde tespit edilen bir adres düzenlenen operasyonda su deposu görünümünde bir bölümde olayla bağlantısı olduğu değerlendirilen firari şahıslar R.Ç., M.Ç., Y.Ç. ve H.Ç. yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheli şahıslara sağlık raporu için Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma hastanesine getirilen şüpheliler ardından çıkarıldığı mahkemece H.Ç.  serbest bırakılırken R.Ç., M.Ç. ve Y.Ç.,  tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49