Öne Çıkanlar urfa Başkan Beyazgül erın sosyal medya bakan

Bu haber kez okundu.

Firari Baba yakalandı
Şanlıurfa'da, 5 ay önce 18 yaşındaki Baran ile 12 yaşındaki Kadir'i tüfekle öldürerek kayıplara karışan 42 yaşındaki firari baba Zafer Karakan yakalandı.
5 Ay önce Bağlarbaşı Mahallesi'nde bakkal Zafer Karakan, boşanma aşamasında olduğu ve ayrı yaşadığı eşi Gülistan Karakan'ın bulunduğu evin sokağında oğulları Kadir ile Baran'ı tüfekle ateş açarak öldürdü. Çocuklarını öldürdükten sonra kaçan şüpheli babanın bulunması için Asayiş Şube Müdürlüğü bünyesinde özel bir ekip oluşturuldu. Firari şüpheli babanın bulunması için çalışma başlatan ve onlarca kişinin bilgisine başvuran polis, İzmir'e giden özel ekip, şüpheli baba Zafer Karakan'ın çöplerde kağıt toplarken yakaladı. Üzerinde farklı bir isme düzenlenmiş sahte kimlikle yakalanan Karakan'ın uçakla Şanlıurfa'ya getirildikten sonra sorgulanacağı belirtildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48