Öne Çıkanlar Vali Erin trafık kazası memurlara ve işçilere toplu para iadesi müjdesi geldi. abıt demır oto alım satım

Bu haber kez okundu.

FETÖ'cülara hakkımı helal etmiyorum
2000 yılında Hava Harp Okulu Komutanlığı'nı bitirdikten sonra 2008 yılında FETÖ'cüler tarafından zorla emekli ettirilen 37 yaşındaki Songül Arslan, Kutsal Balıklıgöl'de dua edip hukuk mücadelesi başlattı.
2000 yılında Hava Harp Okulu Komutanlığı Havacılık Mühendisliği Bölümünü bitirdikten sonra Diyarbakır 8. Ana Jet Üs Komutanlığında Havacı Kıdemli Üsteğmenken 2008 yılında ordunun içindeki FETÖ üyesi komutanlar tarafından zorla ve geçerliliği olmayan evraklarla emekliye ayrıldığını iddia eden Şanlıurfalı Songül Arslan, 8 yıl boyunca fiziksel ve psikolojik işkencelere maruz kaldığını iddia etti. Bir süre özel bir havayolu şirketinde hostes olarak çalıştıktan sonra memleketine dönen Arslan, hukuk mücadelesi başlatarak ordudan atılmasına neden olan komutanlar hakkında şikayetçi oldu.
Arslan, onların istediği şablona girmedikleri için meslekten ilişiğinin kesildiğini belirtti. Daha önce neden baskı gördüklerini anlamadığını söyleyen Arslan, darbe girişimiyle her şeyin daha anlaşılır hale geldiğini dile getirdi. Kendisi gibi çok sayıda mağdurun olduğunu belirten Songül Arslan, yıldırma politikasının mezun olduğu ilk günden itibaren başladığını söyledi.
Arslan " Ben 2000 yılında hava harp okulundan Teğmen olarak  başarılı derecesiyle mezun oldum, sonraların fethullar terör örgütü çok cezalar veridiler hapis cezaları verdiler bir askeri araca bindirdiler hapishane aradılar sonrası bayanlar uygun  hapishane için bir hastanenin demir parmaklı bir odasına hapis ettiler. Çok büyük sıkıntılar yaşadım hakkımı helal etmiyorum kendilerine her gün Balıklıgöl'e geliyorum dua ediyorum hepsine beddua ediyorum, Allahtan bulsunlar hükümetimize güveniyorum sayın cumhurbaşkanımıza Başbakanımıza buradan sesleniyorum mesleğimize geri dönmemize yardımcı olsunlar ben gereken yasal hakkımı başattım dava açtım dava sonucunu merakla bekliyorum"dedi.
Arslan Şanlıurfa'nın tarihi Balıklıgöl platosuna giderek burada bulunan kutsal balıklara yem atarak dua  etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48