Öne Çıkanlar Şanlıurfaspor Nazili Belediyespor Suriyelilerin Girişimciliğe Teşviki İçin Düğmeye Basıyor muzaffer patates hasad

Bu haber kez okundu.

Fetö'nün 'Kasası' Öğretmen, 1. Derece Askeri Yasak Bölgede Yakalandı

Edirne İl Jandarma Komutanlığı ve 54. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığına bağlı Orhaniye Bölük Komutanlığı ekipleri, dün sabah saat 09.00 sıralarında, Üyüklütatar köyü bölgesi 1. derece askeri yasak bölgede, bir grubun yasa dışı yollarla sınırı geçmeye çalışacağı bilgisi üzerine harekete geçti. Yapılan çalışmalarda, 4'ü çocuk toplam 6 kişinin yasa dışı yollardan ülke dışına çıkmaya çalıştıkları tespit edildi.

Şahıslar hakkında yapılan araştırmada İbrahim P. isimli şahsın Bylock kaydının ve Bankasya hesabının olduğu, daha önceden Şanlıurfa 5.Ağır Ceza Mahkemesi tarafından hakkında 'silahlı terör örgütüne üye olmak'tan işlem yapıldığı tespit edildi. Yasa dışı yollarla Yunanistan'a kaçarken yakalanan ve FETÖ'nün kasası olduğu iddia edilen öğretmen İbrahim P., jandarma ekiplerince Edirne Adliyesine sevk edildi. Çocuklar ise ailelerin yakınlarına teslim edilirken, soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

HABERLER

Anahtar Kelimeler:
UrfaFetoOgretmen
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49